HOP-IN besøg hos K.S.M.

HOP-IN betyder Hands On Produktion - Innovation and New ideas. HOP-IN er et læringsforløb for alle 7. klasser i Hedensted Kommune hvor eleverne inddeles i forskellige arbejdsgrupper. Hver klasse er en virksomhed, der ud fra en bunden opgave skal udtænke et produkt og lave en prototype. En del af projektet er et virksomhedsbesøg  og i tirsdags var 2 af 7. klasserne på besøg på K.S.M,  hvor de skal få inspiration og viden fra, samt forstå sammenhængen med de arbejdsgrupper de er inddelt i og de arbejdsgrupper der er på en arbejdsplads. VI er stolte af vores håndværkere og opfordrer de unge mennesker til at gå samme vej.

Se følgende artikel omkring besøget

Det er også årsagen til, over 500 7. klasseselever fra skolerne i Hedensted i denne uge er samlet for at lære mere om, hvad produktionsvirksomhederne i området har at byde på.

- Vi skal have vendt den trend, som startede for en del år siden, hvor der ligesom blev sat meget fokus på, at alt hvad der hed produktion i Danmark, det var yt, siger Birger Hansen, der er direktør i KSM-Kragelund.

Se indslaget fra TV S med bl.a. KSM direktør Birger Hansen
Fra besøget i 2015 
Fra besøget i 2015 
Fra besøget i 2015 
Fra besøget i 2015