Klik for KSM Shoppen, Service & Reparation

Kompetencer

ksm kragelund

Kompetencer

K.S.M. Kragelund A/S er en seriøs og professionel samarbejdspartner, der kan fungere som underleverandør til alle der arbejder med stål. Vi har omkring 10.000 m² med maskin- og lagerfaciliteter. Vi er kendetegnet ved, at have korte leveringstider og en fleksibel indstilling. Uanset om man er ny eller eksisterende kunde, skal man have oplevelsen af, at være blevet betjent på professionel vis.

Vores koncept er kvalitet

Vi er professionelle, når det gælder det faglige. Vores koncept er bundsolid kvalitet og evnen til at tale med alle typer kunder og nå frem til en fornuftig løsning. Dermed udgør vi en ærlig, respektfuld og ikke mindst troværdig partner for et stort antal virksomheder inden for et bredt udsnit af industrien. Vi vil helst ikke prale for meget - vi vil hellere bevise det i produktionen.

Erfaren medarbejderstab

Vi har en lang række medarbejdere, som vi selv har lært op, og som har det nødvendige overblik. Det spiller en stor rolle i vores branche, og der er ingen tvivl om, at medarbejderne er vores stærkeste ressource.

Fleksibel partner

Med vores erfaring og ansvarsfulde medarbejdere er vi en kompetent samarbejdspartner, som klarer både enkeltordrer og større serier. Vi er særligt stærke, når det gælder større stålprodukter - som f.eks røggasspæld. Vi har mange kompetencer samlet på koncentreret plads, og derfor kan vi sammensætte totalløsninger, hvor der er få led og optimalt styr på processen - fra konstruktion til produktion.

Vi favner bredt

Vi har leveret en lang række produkter til vindmølleindustrien, skov- og savværksmaskiner samt transport- og entreprenørbranchen. Vi går ikke af vejen for utraditionelle opgaver, og vi er kendt for at være fleksible. Det er sjældent sket, at en kunde er kommet med en seriøs forespørgsel, som vi ikke har kunnet løse. Kontakt os - vi går gerne i dialog med dig.

Produktkapacitet
Tal og Fakta

El-svejsning

Pladevalsing

Kantpresning

Flammeskæring

Laserskæring Bystar 4020 6KW Bystronic

VBA plasmaskæring
3 maskiner
variabel skærevinkel

Pladeklipning

Pladelager

Slyngrensning

Løftekapacitet

K.S.M. Kragelund A/S er godkendt af TÜV til at udføre omstempling med 3.1 certifikat, således at fuld sporbarhed opretholdes.