Klik for KSM Shoppen, Service & Reparation
KSM Shoppen Service og Reparation

Åbningstider

Velkommen til

KSM SHOPPEN, SERVICE & REPARATION

Vi er en del af K.S.M. Kragelund A/S, hvor vi tilbyder service og reparation indenfor industri, landbrug samt entreprenør.

Du er velkommen til at klikke ind forbi vores ”til salg”, om der skulle være noget der fristede. Vi har en tilhørende butik, hvor I er velkomne til at tage et kig ind forbi, hvor vi har et bredt udvalg af varer, alt fra værktøj, have redskaber, personlige værnemidler til reservedele til diverse maskiner. Det vi ikke har, kan vi skaffe – oftest til dagen efter. Vi bestræber os på at yde den bedste service samt finde den bedste løsning for vores kunder.

KSM shoppen - Service

KSM Service & Reparation

KSM Service & Reparation, udfører service og reparation af f.eks. entreprenørmateriel, industrianlæg og landbrugsmaskiner. Desuden forhandler vi en række maskiner, primært til landbruget.

KSM Shoppen

Er en tilhørende butik som startede omkring år 2004, først med få varer i et lille baglokale, med en bestyrer. Dernæst kom der flere varer til butikken, og skulle ind i større lokaler. Nu er der omkring 8.000 aktive varer, og derudover har vi fået tilknyttet en online del gennem vores leverandør, Kramp, hvor man selv har mulighed for at bestille direkte og få det leveret lige til døren, med +500.000 varer.

KSM shoppen - Shoppen

KSM Shoppen Nyheder

Her kan du følge med i alle vores spændende nyheder.

KSM Shoppen Galleri

Her kan du følge med i hvad der sker i KSM shoppen i gennem  vores billeder. Begivenheder, produkter, vores historie osv.

KSM Shoppen Galleri
Besøg os

KSM Shoppen
K.S.M. Kragelund A/S
Bøgballevej 19
Kragelund
DK-8723 Løsning

Ring til os
Email os