Klik for KSM Shoppen, Service & Reparation

Nyheder

Flere 25 års jubilarer

15. juli 2020
Flere jubilæer

Før sommerferien havde K.S.M. Kragelund tre 25 års jubilarer foruden salgsdirektør Per Møller. Coronakrisen havde medført at jubilæerne blev fejret i juni måned.

Peter Jørgensen (helt til højre) startede som arbejdsmand på KSM, kom senere i voksenlære som klejnsmed. Peters spidskompetence er svejsning, og han har suppleret med uddannelsen national svejsekoordinator. Peter arbejder målrettet og sikkert gennem smedeopgaverne.

Hans Koed Pedersen (nr.2 til højre) startede som vores klippemester og kom i år 2000 til skærehallen, hvor han i dag betjener vores plasma VBA-anlæg. Han udnytter ofte maskinens præcision ud over, hvad der bør være muligt, men med erfaring og tekniske snilde gør Hans det umulige muligt.

Peter Power (nr. 2 til venstre) er vores administrative altmuligmand, der får tingene løst. Han kom til KSM for at starte et projekt omkring kvalitet, men da han så behovefor et ordrebehandlingssystem, opbyggede han et i Access, der holdt i mange år. Han er trofast fulgt med udviklingen og løser i dag mange udfordringer i  Navision.

Per Møller (til venstre) er den visionære mand bag vores topmoderne skærecenter. Som klejnsmed og siden produktionsteknolog, værkfører og skærechef har han altid haft styr på sine ting og set muligheder og potentiale for udvikling— både hos sig selv, sine medarbejdere og virksomheden. I dag er han salgsdirektør og en af medejerne af KSM.