Klik for KSM Shoppen, Service & Reparation

Nyheder

Ny medejer og administrerende direktør

1 JUNI 2015
NY MEDEJER OG ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Som led i det igangværende generationsskifte i KSM glæder det de nuværende ejere, at kunne byde Brian Danebod velkommen som ny medejer og administrerende direktør pr. 1/6 2015.

Brian Danebod, der kom til KSM som økonomichef i 2013, har en HD uddannelse fra Handelshøjskolen i København og mange års ledererfaring fra stillinger i FLS, Compass Group og Kamco. Han er således godt rustet til – sammen med Per Møller, Henning Andersen og Torben Andersen – at ovetage det fulde ejerskab og ansvar for KSM pr. 1/1 2017, hvor Birger Hansen træder tilbage.

”Sammen med KSM´s mange medarbejdere ser jeg frem til at kunne videreføre og udbygge den positive udvikling KSM har opnået gennem mange år på markedet. KSM er en moderne og veldreven virksomhed, og jeg er både glad og stolt over, at få muligheden for at bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling,” udtaler Brian Danebod.

Birger Hansen forbliver i selskabet som direktør frem til det endelige ejerskifte.

KSM har i dag ca. 80 ansatte fordelt på godt 12.000 m2 under tag. Med kerneområder inden for valsning, skæring, svejsning, bukning og savning kan der tilbydes en bred vifte af produkter. Sammen med HEMA Kranudstyr, Kolster røggasspjæld og landbrugsafdelingen besidder KSM en stor viden på mange områder.