Klik for KSM Shoppen, Service & Reparation

Nyheder

PRESSEMEDDELELSE

20 NOVEMBER 2017
K.S.M. Kragelund ApS ændrer opbygningen af organisationen

Nu er næste fase påbegyndt i et allerede igangsat generationsskifte, hvor Birger Hansen ved udgangen af 2016 udtræder af K.S.M. Kragelund ApS. Birger Hansen har været i KSM i 36 år.
Virksomheden ændrer opbygningen af organisationen pr. 1. januar 2016, hvilket indebærer, at interne ansvarsområder skifter hænder, og nye medarbejdere ansættes. Dette gøres for at forberede Birgers fratrædelse og i øvrigt optimere og klargøre virksomheden til fortsat vækst.

Hovedområderne i den nye organisation ser således ud:


1. juni 2015 tiltrådte Brian Danebod som ny adm. direktør, og samtidig indtrådte han i ejerkredsen, der foruden Birger Hansen og Brian Danebod består af Per Møller, Henning Andersen og Torben Andersen.

”Vi har siden min indtræden i ejerkredsen arbejdet målrettet med strategi og organisationsudvikling, og samtidig med den nye organisation løfter vi også sløret for vores nye formulering af vision, mission og værdisæt”, fortæller adm. direktør Brian Danebod.

”Vi er stolte af det eksisterende værdisæt, som nu er formuleret på skrift, så både vores dygtige og kompetente medarbejdere samt vores kunder, leverandører og øvrige omgivelser har en fælles forståelse af, hvorledes vi når vores resultater. Vi forventer som tidligere nævnt yderligere vækst, og at vi over tid kommer til at ansætte flere medarbejdere, der skal understøtte vores organisation”, fortsætter Brian Danebod.

K.S.M. Kragelund ApS har i dag ca. 80 ansatte fordelt på godt 12.000 m2 under tag. Med kerneområder inden for svejsning og skæring samt valse-, bukke og savearbejde kan vi tilbyde en bred vifte af produkter. Sammen med HEMA udstyr, Kolster spjæld og serviceafdelingen besidder K.S.M. Kragelund ApS en stor viden på mange områder.