Klik for KSM Shoppen, Service & Reparation

Privatlivspolitik

ksm kragelund

KSM KRAGELUNDS DATABESKYTTELSESPOLITIK

1. INTRODUKTION

KSM er forpligtet til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af vores kunders, leverandører, samarbejdspartneres og vores medarbejderes oplysninger, herunder personoplysninger. Vi sætter en dyd i at beskytte vores personoplysninger, og arbejde kontinuerligt for at sikre løbende overholdelse af databeskyttelseslovgivningen, herunder databeskyttelsesforordningen (GDPR).
Når KSM Kragelund behandler personoplysninger, anser vi os for databehandler, da vi behandler data på vegne af kunder og efter vores kunders instruks. Ved særlige lejligheder, sikrer vi os at udarbejde databehandleraftaler, der indeholder instruks og vilkår for behandling af vores personoplysninger.
Denne databeskyttelsespolitik indeholder oplysninger om KSM’s behandling af personoplysninger, når vi er dataansvarlig, som du kan læse mere om nedenfor. 

2. VORES BEHANDLINGSAKTIVITETER

2.1 KUNDESAMARBEJDE

Vi indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med samarbejdet med vores kunder. Vi indsamler alene de personoplysninger, der er nødvendige til aftalte formål. 

2.2 HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLES?

Almindelige personoplysninger, herunder oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse på kunder og kunders ejere, samt navn, titel, telefonnummer og e-mail på eventuelle kontaktpersoner hos kunden.

2.3 TIL HVILKE FORMÅL INDSAMLES OPLYSNINGERNE OG GRUNDLAGET HERFOR?

Vi behandler almindelige personoplysninger med det formål at kunne opfylde aftalen med kunden, herunder

  • levere ydelserne
  • fakturere
  • kvalitetsstyre og -kontrollere
  • Efterfølgende service og salg af reservedele

Endvidere er behandlingen nødvendig for, at KSM kan forfølge en legitim interesse i at kunne administrere, styre og udvikle vores forretning og ydelser, herunder:

  • styre vores forhold til kunder,
  • udvikle vores forretning og tjenester (fx identificere kundebehov og forbedringer i serviceleverancen),
  • administration og styring af vores hjemmeside, systemer og applikationer og
  • foretage statistisk behandling og forretningsudvikling.

3. BEHANDLINGSSIKKERHED

KSM behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen. Der er blevet implementeret nye procedure, der skal sikre at behandlingen af personoplysninger sker regelmæssigt i forhold til efterlevelsen af politikker og foranstaltninger. 

4. KILDER

KSM indsamler personoplysninger direkte hos dig og/eller tredjemand, fx kunde eller hos offentlige myndigheder. 

5. VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER

5.1 TREDJEPARTER, DER LEVERE VARER ELLER YDELSER

Vi benytter andre tredjeparter, fx underleverandører, i forbindelse med levering af vores ydelser. Sådanne tredjeparter kan i den forbindelse få udleveret personoplysninger, der er nødvendige for, at de kan levere den aftalte ydelse.
KSM indgår de aftaler, der er nødvendige for at sikre, at den nødvendige sikkerhed er på plads for at beskytte oplysningerne og overholde vores databeskyttelsesforpligtelser.

5.2 OFFENTLIGE MYNDIGHEDER ELLER TREDJEPARTER SOM KRÆVET AF OG I OVERENSSTEMMELSE MED GÆLDENDE LOVGIVNING ELLER REGULERING

Vi kan undertiden blive pålagt at udlevere personoplysninger til offentlige myndigheder eller tredjeparter, hvilket vi udleverer, hvis det er krævet i henhold til gældende lovgivning eller regulering. Dette kan eksempelvis være for at kontrollere, at vi overholder gældende lovgivning og regulering, at undersøge en påstået forbrydelse, etablere, udøve eller forsvare juridiske rettigheder.
Vi vil kun opfylde anmodninger om videregivelse af personoplysninger, hvor vi har pligt til at gøre det. 

6. TIDSRUM PERSONOPLYSNINGER BEHANDLES

KSM sletter personoplysninger, når der ikke længere er arbejdsbetinget behov for at behandle dem. 

7. DINE RETTIGHEDER

Som registreret har du visse rettigheder, som KSM, som dataansvarlig er forpligtet til at opfylde.
Du kan kontakte KSM og få indsigt i, hvilke personoplysninger KSM behandler om dig, ligesom du kan få berigtiget eventuelle forkert eller mangelfulde personoplysninger. Hvis du ønsker at dine personoplysninger bliver slettet, at KSM begrænser deres brug af dine oplysninger, eller ønsker at gøre indsigelse i KSM’s behandling af dine oplysninger, kan du kontakte KSM.

Når KSM behandler personoplysninger, baseret på dit samtykke, har du til en hver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. For at tilbagekalde samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte os. Hvis du ikke længere ønsker at modtage information om KSM eller markedsføringsmateriale fra KSM, kan du gøre dette ved at kontakte os.

8. ÆNDRING I DENNE DATABESKYTTELSESPOLITIK

Vi anerkender, at gennemsigtighed er et løbende ansvar. Vi vil derfor løbende gennemgå og opdatere denne databeskyttelsespolitik.
Databeskyttelsespolitikken er opdateret den 22. maj 2018. 

9. KONTAKT

Dataansvarlig er KSM Kragelund ApS
CVR-nr: 10656575, beliggende Bøgballevej 19, 8723 Løsning, Danmark
Hvis du ønsker at udnytte dine rettigheder som beskrevet ovenfor, eller hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger eller denne databeskyttelsespolitik, er de velkommen til at kontakte os:
KSM Kragelund
Att. Administrationen
Bøgballevej 19, 8723 Løsning
Telefon: +45 75893711
E-mail: persondata@ksm-hema.dk

10. KLAGE

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af personoplysninger, bedes du sende en e-mail med detaljerne i din klage til datapolitik@ksm-hema.dk. Vi vil behandle klagen og vende tilbage.

Du har også ret til at klage til Datatilsynet i forhold til dine rettigheder og over KSM’s behandling af dine personoplysninger. For yderligere oplysninger om, hvordan du klager til Datatilsynet henvises til Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

11. REGLER

De regler der gælder for KSMs behandling af dine personoplysninger findes i:
Persondataloven (indtil 25. maj 2018)
Databeskyttelsesforordningen (efter 25. maj 2018)
Databeskyttelsesloven (efter 25. maj 2018) –